Ravintolan keittiön desinfiointi

Ravintolatilojen desinfiointi nopeasti ja tehokkaasti

Nocodesinfioinnin käyttämä vetyperoksidikuivahöyrymenetelmä soveltuu hyvin ravintoloiden keittiöiden säännölliseen desinfiointiin. Ravintolan pintojen säännöllisellä desinfioinilla vältytään sieni- ja itiökasvannoilta.  Desinfiointi poistaa myös salmonellan ja mahdolliset muut bakteerit.  Desinfioiva höyry tunkeutuu paikkoihin, jotka voivat olla manuaalisella siivoamisella vaikeasti tavoitettavia. Menetelmällä voidaan puhdistaa myös kaikki ravintolan ruoanvalmistusvälineet ja sitä voidaan käyttää niin suurissa, kuin pienemmissäkin keittiöissä ja elintarvikkeiden tuotantotiloissa.

Ravintolan asiakastilojen desinfiointi

Kuivahöyryllä desinfioimalla desinfioituu kaikenlaiset asiakastilojen pinnat, myös huokoiset pinnat kuten erilaiset verhoilukankaat. Menetelmä tehoaa bakteereihin ja viruksiin, joten sillä saadaan mahdollisen virusaltistumisen jälkeen ravintolatilat nopeasti takaisin turvalliseen käyttöön.

Nocodesinfioinnin etuna ovat nopeus ja tehokkuus; tilojen altistuttua bakteerille tai virukselle niitä ei tarvitse sulkea päiväkausiksi, vaan desinfiointi voidaan suorittaa normaalin sulkemisajan puitteissa ja toimintaa voidaan jatkaa keskeytyksettä. Lisäksi yhdellä desinfioinnilla saadaan todennetusti puhdistettua kaikki desinfioitavan tilan pinnat.

Laita vapaamuotoinen viesti, tai pyydä tarjouspyyntö ja/ tai konsultaatiokäynti.

Yhteydenotto

p. 040 7581307

info@nocodesinfiointi.fi

Olemme KiiltoClean virallinen jälleenmyyjä.