Desinfioitava majoitustila

Desinfioi kodit ja majoitustilat nopeasti ja tehokkaasti

Tänä päivänä on kuluttajille erityisen tärkeää, että majoitustilat ovat puhtaita viruksista ja bakteereista. Nocodesinfioinnin käyttämä vetyperoksidikuivahöyry menetelmä soveltuu nopeutensa ja kustannustehokkuutensa vuoksi erityisen hyvin majoitusyritysksille, sillä desinfioitu tila on valmiina käyttöön parhaimmillaan kahden tunnin kuluttua toimenpiteestä. Lisäksi hajuton ja täysin jäämävapaa menetelmä desinfioi kaikenlaiset pinnat, kuten kalusteiden kangaspäälliset, matot ja vuodevaatteet. 

Desinfioitava koti

Nocodesinfioinnilla kodit puhtaaksi viruksista ja bakteereista.

Altistuttuaan tai parannuttuaan ikävästä virustaudista haluaa olla varma, että virukset ja taudin aiheuttajat saadaan varmasti häädettyä kodista. Nocodesinfioinnin kuivahöyry desinfioi koko tilan, myös huokoiset materiaalit kuten sisustuskankaat ja puupinnat hajoten lopuksi vedeksi ja hapeksi. Viruksettomaan kotiin voi turvallisin mielin palata jo parin tunnin varoajan jälkeen.

Vetyperoksidi kuivahöyryllä saadaan kodista häädettyä muunmuassa norovirus, covid-19, päätäit, adenovirus ja lukuisia muita vitsauksia joita normaalissa arjessa voi kohdata.

 

 

TARVITSETKO DESINFIOINTIA TAI LISÄTIETOA?

Yhteydenotto

p. 040 7581307

info@nocodesinfiointi.fi

Olemme KiiltoClean virallinen jälleenmyyjä.