Desinfioitava odotustila

Julkisten tilojen desinfiointi

Julkisissa tiloissa liikkuu paljon ihmisiä ja kun joukkoon sattuu viruksen kantaja on tärkeää saada tilat nopeasti desinfioitua. Hajuttomana, täysin jäämävapaana, ruoankäsittelytiloihin ja kaikille pinnoille soveltuvana kuivahöyrydesinfiointi sopii täydellisesti julkisiin tiloihin.

Toimenpide tuhoaa tutkitusti jopa 99,9% viruksista, mukaan lukien covid-19 ja norovirus.

Desinfioitava kuntosali

Nocodesinfiointi harrastetiloissa ja sisäleikkipuistoissa

 

Monien paikkojen ja laitteiden desinfioiminen manuaalisesti voi olla hyvinkin haastavaa tosin kuin kuivahöyrymenetelmällä, jossa aine levittyy tasaisesti  kaikille pinnoille.

Eri harrastetiloissa puhtaus on oleellinen osa ihmisten turvallisuutta ja viihtyvyyttä ja se voi tänä päivänä olla merkittävässä  roolissa asiakkuudesta päätettäessä.

Kuntosaleilla, pukuhuoneissa, pesutiloissa ja saunoissa ei voi liikaa korostaa siisteyden merkitystä. Säännöllisellä desinfioinnilla vakuutatte asiakkaille, että teillä voi harrastaa viruksista ja bakteereista vapaissa puitteissa.

Lasten sisäleikkipuistot ovat myös erittäin vaikeita pitää puhtaina sillä niissä on paljon erilaisia materiaaleja kankaita, puuta, metalleja ja erilaisia muoveja ja kaikkia vieläpä monessa korkeudessa ja ahtaissa väleissä. Kaikkiin näihin tehoaa ja päästään kerralla käsiksi tilan höyrytyksellä. Säännöllisellä desinfioinnilla  kerrot lapsiperheille, että teille voi tulla huoletta ilakoimaan ja viihtymään.

Desinfioitava koulutila

Nocodesinfiointi kouluissa ja päiväkodeissa

 

Mikäli kouluun tai päiväkotiin tulee akuutti tarve puhdistaa paikat vaikkapa noro- tai koronaviruksesta pystymme me normaalin sulkemisajan puitteissa puhdistamaan pinnat ja toiminta voi jatkua keskeytyksettä. Menetelmä on testattu ja turvallinen, se tehoaa myös huokoisiin pintoihin ja sitä voidaan käyttää myös ruoanvalmistustiloissa.

SOITA JA KYSY LISÄÄ

PYYDÄ TARJOUS

p. 040 7581307

info@nocodesinfiointi.fi

Olemme KiiltoClean virallinen jälleenmyyjä.