Desinfioi nopeasti ja tehokkaasti virukset, bakteerit ja erilaiset taudinaiheuttajat

Nocodesinfiointi vetyperoksidikuivahöyrymenetelmän toimintaperiaate

 

Laajalti tutkittu vetyperoksidikuivahöyry desinfiointi on todettu todella tehokkaaksi ja turvalliseksi tavaksi puhdistaa erilaisia tiloja. Se poistaa virukset, bakteerit, sieni-itiöt, ulkoloiset ja muut taudinaiheuttajat eri pinnoilta ja ilmatilasta. Kuivahöyry desinfiointi tuhoaa mirkobin hapettamalla sen pinnan. Mikrobin hapetus toimii myös huokoisilla pinnoilla, esimerkiksi sisustustekstiileillä, vaatteilla ja puupinnoilla.

 

Nocospary ja Nocomax ovat kuivahöyrytyslaitteita, jotka sumuttavat vetyperoksidia desinfioitavan paikan ilmatilaan ja pinnoille. Toimenpiteen aikana vetyperoksidi desinfioi koko tilan ja hajoaa lopuksi hapeksi ja vedeksi. Puhdistettavasta tilasta ei tarvitse poistaa koneita tai laitteita, kasvit tulee suojata, ihmiset ja eläimet poistaa toimenpiteen ajaksi paikalta. Ennen sumutusta tilat suositellaan siivoamaan normaalisti.

 

Desinfioinnin käyttökohteet

Vetyperoksidikuivahöyry desinfiointia voidaan käyttää lähestulkoon kaikissa tiloissa. Menetelmällä pystytään tuvallisesti puhdistamaan viruksille tai bakteereille altistuneet pinnat ja se tehoaa todella moneen mm. koronavirukseen, salmonellaan, kausi-influenssaan, norovirukseen, päätäihin, rs-virukseen, syyhyyn, adenovirukseen, jalkasieneen ja moneen muuhun ihmisten levittämään tartuntatautiin. Samoin eläintenlevittämiin tartuntatauteihin kuten esimerkiksi pääntauti, ripulitaudit, ulkoloiset, kennelyskä parvo, kissanuha sekä hengitystiesairauksia aiheuttavat virukset ja bakteerit.

Nocospray ei korvaa normaalia siivousta, vaan se toimii siivouksen tehosteena varmistaen että kaikki puhdistetun tilan pinnat ovat vapaat tartuntariskeiltä.

 

SOITA JA KYSY LISÄÄ

PYYDÄ TARJOUS

Yhteydenotto

p. 040 7581307

info@nocodesinfiointi.fi

Olemme KiiltoClean virallinen jälleenmyyjä.